En personlig træner i København hjalp mig med min rygskade

Hej 🙂

Hvis du har læst lidt med på bloggen her, så ved du at jeg har haft en alvorlig rygskade, men jeg fik genoptræning, og jeg tog også en del kurser, som du kan læse om her.

Men den personlige træner jeg havde skylder jeg næsten alt, så jeg har givet ham lov til at reklamere lidt gratis på min blog her. Det behøver jo heller ikke handle om model jernbaner det hele 🙂

Personen der har skrevet indlægget her hedder Aage, du kan besøge hans side her

personlig træner københavnMere end bare træning

Jeg tilbyder boksetræning i København på et højt niveau. Det gælder på mange områder, og jeg går meget op i, at det hele menneske er med, når vi sammen træner. Selve boksetræningen er selvfølgelig afgørende, men det handler også om at definere mål, ønsker og behov, hvis vi skal komme frem til de bedste resultater – både på den korte og lange bane.

Der kan være mange grunde til at starte med boksetræning i København hos mig. Nogle har udelukkende fysiske målsætninger, imens andre vil opnå en udvikling på andre områder ved deres træning. Det er vigtigt for mig, at du gør dig nogle tanker om træningen, så jeg bedst muligt kan hjælpe dig på rette vej. Min boksetræning er nemlig meget mere end bare træning.

Personlig udvikling

Hvis du vælger en personlig træner, så har du garanteret nogle mål om at udvikle dig på nogle parametre. Den tilgang er jeg vild med, for det er præcis det, jeg ønsker at skabe. Jeg tror på, at træningen kan give en masse andre ting, som man ikke nødvendigvis tænker på i træningslokalet.

Det fysiske er selvfølgelig vigtigt, og det er muligt at rykke en helt masse ting, hvis man flytter sig rent fysisk. Det kan også betyde, at man rent menneskeligt flytter sig, fordi nye muligheder åbner sig, eller man opnår øget selvtillid. Træningen skal altid gavne, og det kan den gøre på flere niveauer.

Overskud i hverdagen

Jeg tror på, at hvis du har positive oplevelser med mig i træningslokalet, så vil du også opnå et øget overskud i din hverdag. Det kan være på arbejdspladsen, i det private eller helt andre steder, hvor du føler dig mere ovenpå. Det er ikke noget, som du kommer sovende til, og du vil opleve, at du bliver presset hos mig. Der skal dog aldrig være tvivl om, at det hele gøres af en grund, og det er alt sammen et led i den udvikling, du gerne vil opnå.

En holistisk tilgang

Hvis du vælger mig som din personlige træner, vil du opleve, at jeg har en holistisk tilgang til tingene. Det betyder, at jeg ser på det hele menneske, når jeg coacher og træner. Det skyldes, at jeg tror på, at man opnår tydeligere resultater, hvis man går i dybden med individet og dets behov.

Jeg går op i dig som menneske, og det handler ikke kun om træningen, men også om at lytte til det, du har på hjerte.

Lytter til det enkelte menneske

Jeg tror på, at hvert individ har forskellige behov, og at det er nødvendigt at sætte sig ind i dem, hvis man vil gøre det bedst muligt. Med mig som træner vil du derfor få en lydhør person, som ser på mulighederne i dine udfordringer, og som tror på dig hele vejen. En del af træningen handler derfor også om at snakke om tingene og om, hvordan udviklingen går. Når man sætter ord på det, kan det også blive nemmere at justere på de detaljer, som er afgørende for succesen.

Her er en guide fra Huffington Post til at vælge den perfekte personlige træner

 

Leave your comment