Om siden her

Jeg elsker modeljernbaner !

2016-06-08_1713Jeg indrømmer det. Jeg har en hemmelig side. Jeg nørder med modeljernbaner. Af en eller anden grund er man så åbenbart en nørd. Men hvis man arbejder med en rigtig bil, så er man ikke en nørd. Der er så meget jeg ikke forstår.

Jeg arbejder som webudvikler, og udover modeljernbaner, så er mine interesser grill (jeg vil helst bruge gas grill), jeg kan også  lide den danske natur, god mad generelt, selvom jeg elsker at lege mest med grillen derhjemme på terrassen)

Nå, men ligemeget med det. Jeg har overtaget det her domæne, da det desværre blev ledigt fra Modeljernbaneklubben Gudenå Randers. Men jeg lover at holde det i god form.

 

Jeg vil selvfølgelig skrive lidt om modeljernbaner, men jeg vil også tillade at skrive om andre emner, da jeg gerne vil have den her side som min helt egen blog.

Så hvad vil jeg ellers skrive om ?

Ligesom at livet består at så mange nuancer, så vil jeg være åben for at kunne skrive om alt muligt fra min hverdag, men nok mest om min færden på nettet, da jeg bruger rigtigt mange timer der. Det kan være jeg anmelder et produkt jeg har købt, det kan være jeg vil spørge de eventuelle læsere om tips og råd, og det kan være jeg bare skriver noget fjollet, da jeg rigtig godt lide humor. Specielt revyer med mere 🙂

Hvad laver jeg ?

Jeg er som sagt webudvikler , og det er jeg hos Ebay i Sverige. Jeg hjælper også en kammerat med at bygge en hjemmeside op, hvor han skal sælge gasgrille. Ellers hygger jeg bare med venner og familie som så mange andre.

Under alle omstændigheder er du meget velkommen på siderne her. Læg gerne en kommentar og jeg vil svare til bage hurtigst muligt.

Du kan også skrive til mig her:

Anton J Pedersen

Skibbroen 93

5320 Agedrup

Min mailadresse er : antonjpedersen@gmail.com