Da jeg skulle have repareret min gamle læderhynde

gfhfsdhJeg har ikke mange penge, jeg har ingen stor lejlighed, men jeg har arvet en Svanen stol af Arne Jacobsen af min far. Og når man har sådan en, så tror folk automatisk at man har mange penge, men det ved du så nu at det ikke er tilfældet hos mig, og hvis du så min lejlighed ville du kunne se at at den Svanen stol er den eneste genstand i hele lejligheden.

Hvis der er et problem ved at have den, er det at den var slidt, meget slidt, da jeg fik, og derfor måtte jeg bruge penge på ombetrækning af den. Den var oprindeligt i stof, men jeg så muligheden for at kunne få lavet den i læder ( her: http://www.bocom.dk/dk/forsideprodukter/mosebo-hynde-svanen-stol-arne-jacobsen.html ), og det kan godt være det lyder underligt, men nu stikker stolen endnu mere ud i min lejlighed. Den er simpelthen blevet så super lækker at mine egne møbler ligner lort, ja undskyld jeg siger det 🙂

What to do, what to do ?

En ting er helt sikkert. Jeg har ikke råd til at udskifte alle mine møbler så de passer til min nye flotte Svane stol. Så jeg må jo egentlig bare vente på at den bliver slidt ned igen, eller ?

Hvad ville du gøre ? Helt seriøst.

Jeg har et arvestykke fra min far som jeg elskede over alt på jorden, men jeg kan vel ikke tillade mig at sælge denne stol, eller kan jeg ?

Leave your comment