Gamle kunder som jeg godt kan lide

Udover min interesse med modeljernbaner, så er jeg som sagt også webudvikler. Og i den tid har jeg også en masse gamle trofaste kunder, som jeg er rigtig glad for. Ikke bare fordi de giver mig løn, men også fordi at man efter så mange år sammen, jo nærmest bliver en form for familie.

Disse kunder vil jeg også gerne hylde lidt her på siden, således at vi ved at de har mine bedste anbefalinger. Jeg har dog ikke så meget forstand på hvad de laver, så jeg vil bare lade dem skrive lidt om sig selv her på bloggen.

Her er det første rengøringsfirma Aktiv 3 som jeg havde som kunde i mange år. Her vil de skrive lidt om sig selv. Tak fordi du læser med 🙂

Rengøringstips
.. fordi vi kan hjælpe hinanden

Nu kan du spørge os til råd om rengøring. Hvordan får man blodpletter væk fra en skjorte, hvordan fjerner man rust fra ens arbejdsbukser, er det bedst at bruge rengøringsmidler med en masse kemikalier eller kan man bruge økologiske rengøringsmidler ?

Der er 1000 spørgsmål derude, som vi gerne vil give nogle rengøringstips til. Så stil os et spørgsmål her nedenunder i kommentarfeltet, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage med et svar som du kan bruge til noget.

Velkommen til rengøringstips fra Aktiv 3 !

Mvh

Aktiv 3 – Rengøring i København

Haveservice og græsslåning
De fleste af vores kunder i haveservice og græsslåning kommer fra København

Vi har dog også kunder fra Århus, Roskilde og Køge områderne , så hold jer endelig ikke tilbage for at indhente tilbud og priser på haveservice, ejendomsservice ( Se mere her: http://www.aktiv3.dk/ejendomsservice-koebenhavn/ejendomsservice/ ) og græsslåning skulle du komme derfra.

Vi er ikke havearkitekter, men foretager forfaldende arbejde i haven eller på plæner, så som : græsslåning, hækkeklipning, studsning af buske, fjernelse af ukrudt, beskæring af mindre træer, vanding af plæner og bed og bortkørsel af haveaffald.

Vi har 10 års erfaring og sætter en ære i ejendomsservice og support. Dette er ikke bare noget vi taler om i reklamerne, men noget der kommer til udtryk via vores døgntelefon, 3 timers daglig kundechat og e-mail der med garanti bliver besvaret indenfor 8 timer.

Vi strukturerer alt ned i detaljen, så værdifuld tid spares og priserne på vores haveserviceog græsslåning kan holdes helt i bund.

Ved fjernelse af ukrudt bruger vi de mest skånsomme metoder overfor miljøet, og har i hele taget en så økologisk profil , som det har kunnet lade sig gøre.

Vores chatsupport er til højre på siden, som i kan bruge ml kl 15.30 til 18.30. Ellers kan du ringe lige nu

på telefon : 42 43 08 08
eller maile på : support@aktiv3.dk
Ved større bestillinger på haveservice eller græsslåning til grundejerforeninger eller til større komplekser, gives naturligvis en klækkelig pris rabat.

Vi glæder os til passe på din have

Dette er Aktiv 3`s hovedside angående rengøring i København – Roskilde – Helsingør og Køge

Vi har afdelinger i alle byer, og alle medarbejdere ansatte i de respektive byer, og fungerer som selvstændige enheder. Altså har i et lokalt rengøringsfirma, men det større firmas erfaringer, struktur og ansvarlighed.

Vi laver økologisk rengøring, har et stort socialt ansvar på arbejdspladsen overfor medarbejdere og er i det hele taget et rengøringsfirma som lever i en moderne verden. Hvilket vores daglige chatsupport og de mange andre tiltag vi har lavet indenfor rengøring beviser.

Til højre på siden kan du se nogle links, der beskriver mere i dybden med hvilken slags rengøring vi laver.

Klik på dem, læs og bliv overbevist og vend så tilbage til chatsupport til højre på alle sider, ring til os på vores døgnvagtstelefon eller e-mail os og vi er der med et tilbud på rengøring i København, Roskilde, Helsingør eller Køge indenfor maksimum 8 timer.

Leave your comment