Endnu et kursus med Nav. Du kan tage jernbanen dertil

nav kursus

Jeg har tidligere skrevet et blogindlæg om et kursus jeg tog i Nav hos ERPsupporten. Det indlæg kan du læse her

Indlægget som jeg skrev tidligere handlede mest om min rygskade, og hvilke slags kurser jeg så har taget for at komme ind på arbejdsmarkedet igen. Som i ved har jeg arbejdet meget med model jernbaner, og det er klart det sm er min store hobby, men nu har jeg altså fået så meget smag for at arbejde i Navision, at jeg simpelthen har søgt en åben stilling hos ERPgruppen.

ERPgruppen er dem som ejer ERPsupporten, det sted hvor jeg startede med at tage et kursus i NAV.

Jeg startede egentlig med at tage de kurser fordi jeg på min tidligere arbejdsplads i forvejen sad med noget lagerstyring, og da de så begyndte at sælge mere og mere på deres webshop ( takket være et seo-firma i København. Læs mere her ), så begyndte de at bruge Navision for at kunne få styr på det hele.

Men så fik jeg jo min rygskade

Og så kunne jeg ikke arbejde mere, og jeg fik faktisk en førtidspension. Men efter mange års genoptræning, fysioterapi og hos kiropraktor + hjælp hos en psykolog ( fordi det tog sindssygt hårdt på mig at komme på førtidspension, og jeg blev også meget ensom af det), ja så er der ligepludselig åbnet en mulighed for at jeg kan komme tilbage på arbejdsmarkedet. Så nu har jeg altså søgt job hos ERPgruppen som konsulent i Nav 🙂

Det er så meget langt fra sikkert at jeg får det, men et stort skridt i forhold til min psykiske velbefindende kan jeg siger allerede nu at det er. At jeg igen begynder at tro på tingene. 10 år efter skaden.

Så hvad er dit tip til os andre?

Hvad kan man gøre? Skal vi andre bare gøre ligesom dig, og så bliver alt godt? Fordi hvis jeg kan, så kan du også? Nej, det tror jeg ikke på. Det ville være for letkøbt.

Jeg har arbejdet hårdt for det, men det ved jeg at mange andre også har, uden at have det held som jeg trods alt har haft.

Så find din egen vej, måske lykkes det, måske ikke, men derfor er du stadig et værdigt menneske.

Hvis du spørger mig.

Hvad synes du selv ? Giv gerne din mening til kende i kommentarfeltet.

Se Youtube kanal for ERPsupporten her

Leave your comment