Sådan fik jeg nyt sofabord med laserskæring

Vedligeholdelsesfrit og robust sofabord

Vil du gerne have et sofabord med masser af opbevaring, der samtidig ikke er et stort skrummel? Ønsker du dig et solidt bord i materialer, hvor du ikke skal være bekymret for dyre reparationsomkostninger, hvis der kommer en mikroskopisk ridse på det ene ben? Løsningen er et sofabord, du selv designer og får fremstillet i stænger af aluminium med en bordplade af genbrugstræ.

E juice er så meget bedre end nikotin. Læs hvordan e smøger hjalp mig

e smøg og e juiceSådan fik jeg nemmere ved at kvitte smøgerne

Jeg har i mange år kæmpet med at finde en god måde at stoppe med rygningen. Det koster mig mange penge, det er usundt, og jeg kan vitterligt mærke, at min krop har bedre af at lade være. Problemet var altid, at jeg ikke kunne finde et alternativ, som jeg virkelig troede på og kunne lide, og derfor røg jeg altid tilbage i den samme gamle rille med cigaretter.

En personlig træner i København hjalp mig med min rygskade

Hej 🙂

Hvis du har læst lidt med på bloggen her, så ved du at jeg har haft en alvorlig rygskade, men jeg fik genoptræning, og jeg tog også en del kurser, som du kan læse om her.

Men den personlige træner jeg havde skylder jeg næsten alt, så jeg har givet ham lov til at reklamere lidt gratis på min blog her. Det behøver jo heller ikke handle om model jernbaner det hele 🙂

Endnu et kursus med Nav. Du kan tage jernbanen dertil

nav kursus

Jeg har tidligere skrevet et blogindlæg om et kursus jeg tog i Nav hos ERPsupporten. Det indlæg kan du læse her

Indlægget som jeg skrev tidligere handlede mest om min rygskade, og hvilke slags kurser jeg så har taget for at komme ind på arbejdsmarkedet igen. Som i ved har jeg arbejdet meget med model jernbaner, og det er klart det sm er min store hobby, men nu har jeg altså fået så meget smag for at arbejde i Navision, at jeg simpelthen har søgt en åben stilling hos ERPgruppen.

Da jeg skulle have repareret min gamle læderhynde

gfhfsdhJeg har ikke mange penge, jeg har ingen stor lejlighed, men jeg har arvet en Svanen stol af Arne Jacobsen af min far. Og når man har sådan en, så tror folk automatisk at man har mange penge, men det ved du så nu at det ikke er tilfældet hos mig, og hvis du så min lejlighed ville du kunne se at at den Svanen stol er den eneste genstand i hele lejligheden.

Min vej tilbage på arbejdsmarkedet er den sunde vej

Jeg bruger jo den her blog til både at skrive lidt om min forkærlighed for modeljernbaner, men jeg tillader mig altså også at skrive lidt privat her og der. Og noget det som jeg tidligere har skrevet om på bloggen her, er at jeg har haft en arbejdsulykke. Den kom jeg mig, og mens jeg mig over den tog jeg nogle kurser så jeg kunne blive endnu skarpere end før.

Jeg har også en anden hobby – Keramik

keramik

Jeg elsker model jernbaner, det er ligesom slået fast nu.

Men jeg har også en anden hobby, som måske er lidt af en hemmelighed. Jeg elsker nemlig keramik.

Det giver mig en helt speciel ro i kroppen at sidde der med det våde ler mellem hænderne, disken der kører rundt og en form der tager form, så at sige. keramik download1

Kan man sammenligne ERP med en bageopskrift ?

erp systemJeg har tidligere skrevet om hvordan kurser af forskellig art har holdt mig i gang efter min rygskade. Og et af de kurser jeg tog var hos ERPsupporten. Dem kan du besøge her – ERP Supporten

Det jeg lærte på det kursus i Nav og C5, som er 2 ERP systemer, var hvordan en virksomhed hænger sammen, og hvordan et ERP system kan være en slags opskrift, ligesom når du skal lave en madret. Et system der får det hele til at hænge sammen. Det har jeg skrevet om her.